Online Pronostici Bookmakers Oggi: Casumo Casino è un altro nome ben noto nel mondo del gioco d'azzardo con un sacco di giri gratuiti per giocare alle iconiche slot Starburst.
Web Scommesse Sportive Siena - I requisiti sono tutto ciò che si frappongono tra te e le tue vincite quindi assicurati di capirle per intero.
Essi regolatori del Regno Unito hanno anche affermato che Gamesys non è riuscito a intervenire anche dopo che questi giocatori hanno mostrato segni comuni con il problema del gioco d'azzardo, il che significava che hanno anche rotto le regole che disciplinano il gioco responsabile.
Dues sípies fresques! Julivert de l'hort i vi blanc... I els consells de la meva zia Rita, alguns dels seus secrets. Un gra d'all i amor, per la mar... pels seus fruits. Una recepta de la tradició de la meva terra, que rere les muntananyes explica històries de mar, com poques al món. Llestos a capficar-vos-hi??? ...als fogons!
Comensals3 ServingsTemps de preparació20 minsTemps de cocció40 minsTemps total1 h
Ingredienti
1kg de sípies
1manat de bledes
1ceba morada
5tomàtigues fresques de cor de bou
1tassó de vi blanc
all i julivert
oli verge d'oliva
sal i pebre bo
pa toscà (el pa mallorquí hi va de perles!)
Come fare
1
Feim les sípies netes i les tallam a bocins.
2
Preparam una picada amb els tronxos del julivert i l'all, ben capolat.
3
Sofregim la picada en una paella amb un bon raig d'oli d'oliva, amb la ceba tallada fina.
4
Regam el sofregit amb el vi blanc i afegim la sípia.
5
Ho deixam coure a foc lent devers 10 minuts.
6
Afegim la tomàtiga sense pell i tallada a daus.
7
Afegim les fulles de julivert tallades fines i la bleda esbocinada en trossos més grossos.
8
Ho feim coure afegint aigua si s'evapora en excés.
9
Continuam la cocció fins que la sípia torni blana. Corregim de sal i pebre bo si cal.
10
Ho servim damunt una llesca de pa torrat i un raig d'oli en cru... ja és cuit! 🙂
Consells i trucs:
La zia aconsella de provar la recepta sense la bleda, o substituint-la per pèsols.
Ingredients
Ingredienti
1kg de sípies
1manat de bledes
1ceba morada
5tomàtigues fresques de cor de bou
1tassó de vi blanc
all i julivert
oli verge d'oliva
sal i pebre bo
pa toscà (el pa mallorquí hi va de perles!)
Pas a pas
Come fare
1
Feim les sípies netes i les tallam a bocins.
2
Preparam una picada amb els tronxos del julivert i l'all, ben capolat.
3
Sofregim la picada en una paella amb un bon raig d'oli d'oliva, amb la ceba tallada fina.
4
Regam el sofregit amb el vi blanc i afegim la sípia.
5
Ho deixam coure a foc lent devers 10 minuts.
6
Afegim la tomàtiga sense pell i tallada a daus.
7
Afegim les fulles de julivert tallades fines i la bleda esbocinada en trossos més grossos.
8
Ho feim coure afegint aigua si s'evapora en excés.
9
Continuam la cocció fins que la sípia torni blana. Corregim de sal i pebre bo si cal.
10
Ho servim damunt una llesca de pa torrat i un raig d'oli en cru... ja és cuit! 🙂