Opcions d'impressió:

Pesto

Comensals1 Serving

Una recepta bàsica que vos obrirà les portes a tot un reguitzell de receptes senzilles, gustoses i mediterrànies.

Ingredients
 40 g manat d'alfabreguera
 1 grapada de pinyons
 50 mL oli d'oliva verge
 50 g formatge parmesà
 Un polsim de sal
 ½ gra d'all
Com ho feim
1

Triam les fulles d'alfabreguera, separant-ne les tiges. Les feim netes torcant-les amb un pedaç o full de paper.

2

Abocam en un recipient: l'alfabreguera, un roll d'oli d'oliva, un polsim de sal, l'all, el formatge i el grapat de pinyons. Deixam uns quants pinyons a part per afegir-los més endavant.

3

Ho capolam tot amb una trituradora de braç, fins aconseguir una emulsió. Hem de procurar no capolar-ho en excés.

4

Si ho trobam necessari, afegim més oli o formatge fins que trobem una consistència que ens agradi.

5

Afegim els pinyons que havíem deixat a part, i els deixam sencers.

6

Només ens queda emprar-lo per cuinar. Si el voleu tastar en la seva manera més pura, el podeu escampar damunt una llesca de pa torrat... ja és cuit!