Opcions d'impressió:

Pastís de carabassó (torta di zucchine)

Comensals4 ServingsTemps de preparació20 minsTemps de cocció50 minsTemps total1 h 10 mins

Vos present una antiga recepta... que pertany a cada família de Marina. La recepta canvia d'una vegada per l'altra, però la base és sempre la mateixa: verdures de l'hort, un bon oli i una mica de formatge parmigiano.

Ingredients
 500 g carabassó
 2 cebes
 1 ou
 50 g parmigiano reggiano
 Oli, sal i pebre bo
 Pasta de fulls
Procediment
1

Tallam els carabassons en trossos més o manco grossos. Tallam la ceba en llenques primes i ho posam tot dins una paella al foc.

2

Començam a coure a foc mitjà afegint una mica de sal. Una vegada que les verdures hagin perdut l'aigua, afegim l'oli d'oliva i un polsim de pebre bo. Si vos agrada, podeu afegir també un punt de nou moscada, hi darà un toc especial.

3

Una volta ultimata la cottura, otterrete un composto denso. Versatelo in un recipiente ad aggiungete il parmigiano precedentemente grattugiato.

4

A la mescla obtinguda afegiu-hi l'ou i mesclau bé el conjunt fins que s'hagi incorporat bé.

5

Esteneu la pasta de fulls damunt d'un motlo redó i foradau-la amb una forqueta.

6

Abocau el farcit que hem preparat i escampau-lo de manera uniforme. Plegau cap endins les puntes de pasta que sobresurtin.

7

Enfornau-ho a 180 ºC per devers 50 minuts.

8

En ser cuit la pasta haurà pres un color daurat i el farcit serà tou. Esperau alguns minuts abans de tallar-la... i assaborir-la. El gust dels carabassons serà intens... com intensa és la història antiga d'aquest pastís salat. Ja és cuit!

Nutrition Facts

comensals 0